2009. május 12., kedd

2009. máj. 9. 10:04

Eszternek megígértem, hogy nem írok a tegnapról, merthogy tényleg nincs mit..

Hát tényleg. Attól eltekintve, hogy már egy sört meg egy martinit is megéreztünk - de miért? -, aztán elmentünk egy helyre csocsózni, de csak 10 percig bírtuk, olyan dögmeleg, aztán a Szimplában kötöttünk ki, ahol ketten is kurvaerősen megbökték a karom véletlenül, az egyik meg rámöntötte a sört, aztán meg csocsóztunk párat, és a végén a hülye németek - leszarom, hogy szimpik voltak, Eszter - két gólt is belőttek kezdésből.. oké, egy kezdésből középre gólunk nekünk is volt, meg nekik is, és nem erről beszélek. Hanem amikor kezdésből nemcsak hogy középről, hanem előre gurul a labda, az ő csatárjaihoz, nemhogy ilyenkor TILOS gólt lőni, de elvileg ILLENE VISSZAADNI KÖZÉPRE.

Ja, aztán találkoztunk Tibivel az Astorián:D, és próbáltuk kiszámítani, hogy mekkora a valószínűsége, hogy mi ott találkozunk:)

Nademindegy. Ma meg.. remélhetőleg jobb lesz, bár, kicsit lehangolt vagyok ma is, vagyis.. igazából lehet,tényleg el kéne mennem szandált venni, mert én ebben a magassarkúban még egy napot nem bírok ki.. namajdmeglátjuk.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése