2008. szeptember 14., vasárnap

2008. szept. 14. 16:01

Tegnap néztünk egy filmet Eszterrel - illetve bocsánat, ő elaludt rajta -, szóval az "Ölj meg gyengéden"-t, vagy valami ilyesmi. Huhh, nekem baromira tetszett:)

Arról szólt, hogy van egy szexuálpszichológus, és az autószerelője elkezd járni hozzá. Elmondja, hogy a felesége elmondta, hogy megcsalta, mert őt az izgatja fel, ha olyannal van együtt, aki gyilkolt. És a doki azt tanácslja a pasinak, hogy mondja azt, hogy megölt valakit - vicces, ezt magyar-módszernek hívták, szóval gondolom, valami magyar emberke találta ki.

El is mondja, szex is lett a dologból ;), de aztán másnap rendőrök jönnek a nőhöz.

Van ugyanis egy hangos, kötekedő pasi, aki NYILVÁNOSAN! veri a feleségét - persze senki sem segít -, levizeli az emlékműveket, megzavarja a temetéseket, meg ilyesmik.. na, szóval valaki megölte. A nő megkérdezi a férjét, hogy ugye nem ő volt? De, mondja a férj, ha ez kellett ahhoz, hogy jó legyen.. na, a nő rögtön hívta a rendőrséget.

A városban meg közben mindenki iszonyú hálás a férjnek, még a temetésen is valami olyasmit mond a pap, hogy lehet, hogy őt Isten kérte föl a gyilkosságra, és ebben az esetben köszönetet kell mondanunk neki..:)

Na igen, de a férj tagad, és a rendőrök valahogy eljutnak a dokihoz. A feleség is elkezdi őt gyanúsítani - rögtön le is fekszik vele:D

Eközben van egy fiatal lány, aki teljesen beleesik a férjbe, amiért ilyen önfeláldozó, stb-stb. Ezt megirigyli egy fiatal srác, aki szerelmes a lányba, és rögtön feladja magát a rendőröknek.

Közben a feleség elmegy otthonról, és azt tervezi, hogy majd a dokival fog együtt élni.. a doki persze erről hallani sem akar, de megígéri, hogy elviszi a nőt a nagyanyjához másnap este.

Délelőtt a férj találkozni akar a dokival, hogy a felesége elhagyta, de írt neki egy levelet, és most nem tudja, hogy mi van.. aztán elkéri a doki porsche-jét, mert valamit meg kell rajta javítani.

Na, este el is indul a doki meg a feleség, és közben elkezdik vádolni egymást a gyilkossággal. Aztán megszólal az autóban hagyott operakazetta.. kiderül, hogy a férj segédje szokta ezt hallgatni, és amúgy ő szokta a porchét is javítani, ugyanis a férj nem ért hozzá.. de akkor miért kérte ela férj? A feleség elmondja, hogy leírta a férjének, hova megy aznap..

..aztán a kerekek felgyulladnak, a pár meghal, a rendőrség lezárja a nyomozást, amiben a doki a gyilkos, neki emlékművet állítanak.. a férj meg tök magányosan él tovább,mert amióta kikerült a börtönből, senki sem foglalkozik vele:D

Ma meg a Hajrá csajok 2-t néztük meg, de olyan szar volt,hogy az nem igaz..

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése